Algehele Revalidatie

Revalidatie Fysiotherapie

Bij een revalidatie in de Fysiotherapie wordt vaak gedacht aan een operatie. Echter zijn er ook veel andere situaties waarin een revalidatie uitermate goed geschikt is. Bij Fit4all zijn onze fysiotherapeuten in beide revalidaties gespecialiseerd om u goed te kunnen begeleiden.

Bij Fit4all Fysiotherapie hebben we speciale revalidatieprogramma’s voor onder andere;
 • COPD (Chronische Bronchitis of Longemfyseem)
 • Hartrevalidatie
 • Oncologische revalidatie
 • Fibromyalgie
 • Chronisch vermoeidheid syndroom (CVS)
 • Stress en/of burn-out klachten

Revalidatie Fysiotherapie

Innovatieve Revalidatie Apparatuur

Om alle bovenstaande indicaties goed te begeleiden is één ding van groot belang; dat ten alle tijden een juiste intensiteit van oefeningen en training kan worden aangeboden en begeleid! Een juiste intensiteit van training kan een revalidatie maken of breken. Hier zijn we ons bij Fit4all uitermate goed bewust van. Daarvoor hebben we speciale test- en trainingsapparatuur beschikbaar om dit te kunnen waarborgen.

Met behulp van de Energy Control Methode zijn we in staat bovenstaande indicaties veilig te kunnen begeleiden. De Energy Control Methode brengt ons in staat om het gewenste trainingsniveau te testen, evalueren en te begeleiden.

Het unieke van deze testapparatuur is dat we naast de hartslag ook andere essentiële lichaamswaarden kunnen meten die bepalend zijn voor een juiste trainingsintensiteit. Deze waarden kunnen niet alleen per persoon, maar ook per dag verschillen. 

De Energy Control Methode zorgt ervoor dat wij o.a in staat zijn het volgende te bepalen;
 • Hartfrequentie
 • Hart Rate Variability (HRV)
 • Ademfrequentie
 • Inspiratie Expiratie index (TI/TE)
 • Exacte bepaling van de trainingszone

Eenvoudig Testen

Het voordeel van de Energy Control Methode is dat er heel eenvoudig bepaald kan worden wat de rust- en inspanningstoestand van het lichaam is zonder dat u zich maximaal hoeft in te spannen, omdat dit vaak niet gaat of niet gewenst is bij bepaalde indicaties.

Direct afspraak maken

Wil u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0343 - 431111 of neem contact op via via fit@fit4all.nl.
Een afspraak kan vaak al plaatsenvinden binnen 24 uur na aanmelding!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »