Personal Training Wijk bij Duurstede

Personal Training in Wijk bij Duurstede en Langbroek

Personal Training in Wijk bij Duurstede en Langbroek noemen we bij Fit4all “Fit vanuit Jezelf”. Een totaalpakket van persoonlijke begeleiding bij het gezond afvallen op basis van een individueel opgesteld trainingsprogramma, voedingsschema & voedingsadvies en coaching. 

De combinatie van het 1 op 1 begeleiding met personal training, het aanleren van een gezond voedingspatroon zonder te diëten en de persoonlijke coaching maken het concept van het Fit vanuit Jezelf programma. Als je gericht, gezond en op zowel de korte als lange termijn wilt afvallen. Of gewoon uw lichaam fitter en sterker wilt krijgen is het Fit vanuit Jezelf programma een echte aanrader. 

Totaalpakket Personal Training

Het Fit vanuit Jezelf programma is dus meer dan alleen maar Personal Training in de kern van Wijk bij Duurstede en Langbroek. We streven namelijk niet alleen maar naar korte termijn resultaten, maar vooral naar het continueren van je doelstellingen.

Het insteek van het Fit vanuit Jezelf programma is dat je gezond afvalt zonder gebruik te moeten maken van een (crash) dieet, shakes of voeding vervangende middelen. Je wordt Fit vanuit Jezelf door onder andere;

  • Een gezond voedingspatroon aan te leren
  • Op gewicht te blijven ook na het afvalprogramma
  • Je lichaam te activeren met sporten
  • De juiste trainingsschema’s te ontdekken
  • Verandering naar een gezonde levensstijl

Personal Training Wijk bij Duurstede

Begeleiding door Personal Trainer

Omdat we begrijpen dat het opstellen van een trainingsschema zelf vaak lastig is. Want welke oefeningen zijn goed om te doen? En wie controleert of je de oefeningen wel veilig en correct uitvoert?

Hiervoor zijn onze Personal Trainers opgeleid. Je krijgt een trainingsschema op maat specifiek gericht op jouw doelstellingen. Waarbij de oefeningen 1 op 1 (of 2 op 1 bij DUO) worden gecontroleerd, gecorrigeerd en waar nodig wordt je nog meer gemotiveerd!

Personal Trainer Wijk bij Duurstede

Gezond voedingspatroon

Het aanleren van een gezond voedingspatroon is wellicht nog wel lastiger. Want welke voeding is nou daadwerkelijk gezond? Verwacht geen gekke recepten met tropische verrassingen, “superfoods” en voeding met een naam die je niet kan uitspreken!

Je wordt wekelijk gecoacht op een gezonde manier van eten vanuit de basis. We maken gebruik van een speciale voedingsapp om je voedingspatroon te coachen. Daarnaast geven we je voorbeeld recepten mee om je gericht op weg te sturen.

Afvallen met Personal Training

Motiverende coaching

Uiteindelijk moet het toch allemaal leuk blijven! Ondanks dat het een hele stap kan zijn om met je lichaam aan de slag te gaan. Zien we je graag met een glimlach binnen lopen.

De Personal Trainer zal je gericht coachen richting jouw persoonlijke doelen, maar ook in de gaten houden of het past binnen je eigen situatie. Niemand wil doorslaan, voor het einde opgeven en dan is het wel fijn dat er een coach is die dat voor je kan waarborgen!

Afvallen Wijk bij Duurstede

Verhalen van anderen over afvallen en personal training

We zijn overtuigd van de manier waarop we het programma hebben uitgewerkt. Maar ook zeker trots op dat we al meer dan 350+ mensen succesvol* hebben mogen begeleiden. Verschillende mensen met persoonlijke doelstellingen en motiverende ervaringen!

Verhalen van anderen die het Fit vanuit Jezelf programma hebben gevolgd vind je bij onze succesverhalen. Wil je meer ervaringen, resultaten en beoordelingen van het programma zien? Ga dan naar de facebook pagina van Fit vanuit Jezelf.

*Disclaimer"De verwijzingen naar onze succesverhalen en foto's zijn persoonlijke ervaringen, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all".


Gezond Afvallen met Personal Training

Meer dan afvallen en Personal Training

Ondanks dat we begrijpen dat de meeste mensen meestal afvallen als voornaamste doel hebben. En met behulp van een Personal Trainer snel resultaat verwachten. Streven wij in het Fit vanuit Jezelf programma naar meer dan alleen maar gezond afvallen.

Het aanleren van een “gezonde lifestyle”, verhogen van je vitaliteit en verbeteren van je gezondheid zijn onze belangrijkste pijlers.

Het behalen van een snel resultaat is natuurlijk mooi, kijk maar naar onze succesverhalen, maar nog mooier is het behouden en continueren van een gezond, vitaal en fit lichaam.

Gratis kennismakingsgesprek!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou met het Fit vanuit Jezelf programma? Meld je dan direct aan om gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit doe je door onderstaand contactformulier in te vullen.

Bel je liever? Dan kan op 0343 - 431111. Of loop gewoon eens bij ons binnen in Wijk bij Duurstede of Langbroek! Vanuit Wijk bij Duurstede, Langbroek, Cothen, Werkhoven, Doorn en Leersum zijn we makkelijk en snel te bereiken.

Team Fit4all

Volg "Fit vanuit Jezelf" op Facebook

Meer over "Fit vanuit Jezelf":Disclaimer: "Dit is een persoonlijke ervaring, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd"


Gratis & Vrijblijvende Kennismaking?!
Gratis Kennismakingsgesprek
Gratis & Vrijblijvend Informatie Gesprek

Wil jij op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. En/of jouw persoonlijke doelstelling behalen? Laat je gegevens achter en we plannen je in voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

2 + 0=

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »