Sportfysiotherapie

Wat is Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapie is een gespecialiseerde tak binnen de fysiotherapie die zich toespitst op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Onze ervaren sportfysiotherapeuten begrijpen niet alleen hoe het lichaam reageert tijdens het sporten en hoe blessures ontstaan, maar ook waarom sport zo belangrijk voor u is. Of u nu een fanatieke sporter bent, behoefte heeft aan sporttherapie als onderdeel van uw herstel, of hulp zoekt bij het starten van een sportieve uitdaging, onze sportfysiotherapeuten bieden u persoonlijk advies op maat. U herkent hen aan het vertrouwde NVFS trademark.

Sportfysiotherapie

Expertise van de Sportfysiotherapeut

Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van blessures aan spieren en gewrichten, met specifieke focus op de knie, enkel en schouder. Hun therapie omvat niet alleen herstel van de blessure, maar kan ook gericht zijn op het trainen van andere belastbare lichaamsdelen. Door middel van uitgebreid onderzoek kunnen zij bepalen of extra oefeningen of training nodig zijn om blessures te voorkomen. Onze sportfysiotherapeuten werken nauw samen met sportartsen, chirurgen, lokale sportverenigingen, om u de best mogelijke sportzorg te bieden.

Sportfysiotherapeut

Wanneer kiezen voor Sportfysiotherapie?

Met onze doelgerichte behandelingen en adviezen kunt u binnen afzienbare tijd uw training op het oude niveau hervatten en voorkomt u toekomstige blessures. Onze sportfysiotherapeuten bieden training die afgestemd is op uw specifieke sport en functionele behoeften, en werken indien nodig samen met uw trainer en club voor een optimale afstemming. Onze fysiotherapeuten begrijpen uw sportieve perspectief en zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt tijdens de behandeling.

Uw arts of specialist kan u doorverwijzen naar onze sportfysiotherapeuten, maar u kunt ook rechtstreeks bij ons terecht. De behandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar volgens de dekking van algemene fysiotherapie. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0343 – 431111 of fit@fit4all.nl

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »