Vergoeding Fysiotherapie

Verwijzing voor Fysiotherapie

Een verwijzing voor het maken van een afspraak bij de Fysiotherapie is sinds 2006 niet meer nodig. Door de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie is het mogelijke met en zonder verwijzing van een arts of specialist door een fysiotherapeut behandeld te worden.

Er zijn een paar uitzonderingen waar door de verzekeringen wel een verwijzing wordt gevraagd. Bijvoorbeeld bij een behandeling aan huis of bij een chronische indicatie code. Onze fysiotherapeuten zullen hier altijd een melding van maken wanneer dit het geval is.

Vergoeding voor Fysiotherapie

De vergoeding voor Fysiotherapie is afhankelijk van de aanvullende verzekering. Bij een klacht waar geen verwijzing voor nodig is zal er een aanvullende verzekering afgesloten dienen te zijn om de behandelingen vergoed te krijgen.

Afhankelijk van de verzekering en het pakket of type aanvullende verzekering zal een x aantal behandelingen of bedrag per kalenderjaar vergoed worden. Dit verschilt per verzekeraar in het aantal behandelingen of bedrag per jaar.

Contracten met Zorgverzekeraars

Fit4all Fysiotherapie heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Zo kan afhankelijk van uw zorgverzekeraar en aanvullende verzekering de fysiotherapie behandeling vergoed worden.

Tijdens een behandeling kunnen al onze fysiotherapeuten controleren wat het aantal behandeling is wat vergoed wordt. Is dit onduidelijk vraag er dan naar bij je behandelende fysiotherapeut.

Maak direct een afspraak

Ook wanneer een behandeling niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar kan je een afspraak maken bij Fit4all. De kosten voor de behandeling zullen dan direct worden gefactureerd. De tarieven een behandeling fysiotherapie zijn ook wel hier te vinden.

Wil je direct een afspraak maken? Bel dan naar 0343-431111 of neem contact op via fit@fit4all.nl. Een afspraak kan vaak al plaatsenvinden binnen 24 uur na aanmelding!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »