Over Fit4all

Oprichting tot op heden

Fit4all is opgericht in 2005 en heeft zich sindsdien gevestigd in het oude bankgebouw aan de Zandweg te Wijk bij Duurstede. Sinds de oprichting hebben we op meerdere manieren een groei doorgemaakt. Fysiek heeft dit gezorgd voor de tweede locatie in Langbroek aan het Prinsenplein vanaf 2018.

In mei 2022 is onze derde locatie ontstaan na de overname van Praktijk Stoltenkamp in Doorn. Al vanaf de oprichtingen van Fit4all bestaat het concept van de combinatie Fysiotherapie, Revalidatie en Sport. Op deze manier proberen wij u als klant, cliënt en/of patiënt optimaal van dienst te zijn.

Fit4all Fysiotherapie & Sport Bedrijfsvideo


Ons Verhaal

Na de oprichting in 2005 heeft Fit4all meerdere veranderingen doorgemaakt. Na de oprichting was Fit4all alleen vertegenwoordigd op de begane grond van het oude bankgebouw. De oude ingang zat op de plaats waar nu de nooduitgang zit. In 2007 bleek dit echter al te klein voor de vraag, waardoor er uitbreiding plaatsvond naar de bovenverdieping. Hierdoor kregen de Spinning- en Groepslessen een duidelijke impuls door uitbreiding in trainingsruimte.

De ingang was inmiddels ook verplaatst door de aanbouw aan de zijkant van het pand aan de zijde van de parkeerplaats. Wat een zegen is geweest in de geschiedenis maar zeker tot op heden is de bouw van de parkeerplaats achter het gebouw. Archeologen zijn daar jaren bezig geweest met bodemonderzoek en archeologische opgravingen.

Omdat Fit4all bleef groeien was het in 2011 noodzakelijk om te verbouwen naar de huidige setting met 3 grote trainingszalen. Er kwamen aparte zalen voor zowel de Fitness, Spinning als de groepslessen. In 2018 hebben we ons concept in de gemeente verder uitgebreid door het openen van onze tweede locatie aan het Prinsenplein in Langbroek.

We zijn hierdoor gegroeid tot één van de grootste aanbieders van zowel Fysiotherapie, Sport als Personal Training in de gemeente Wijk bij Duurstede en de Utrechtse Heuvelrug.

Fysiotherapie
De Fysiotherapie is door de jaren heen gegroeid in het aanbod van o.a. specialisaties. Zo kunt u bij Fit4all Fysiotherapie niet alleen terecht voor een alledaags pijntje, werkgerelateerde klacht en/of sportblessure. Ook voor de revalidatie na een operatie en/of bij een chronische aandoening zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten aanwezig. 

Sport
Het aanbod aan Sport is door de aanwezigheid van 3 trainingsruimtes erg groot. Zo is er plaats voor Fitness onder professionele begeleiding, Groepslessen zoals o.a. Pilates en Cross Core maar ook Spinning dat wordt gegeven door uitsluitend gecertificeerde Spinning instructeurs.

Personal Training
Sinds 2013 is het concept uitgebreid met het 'Fit vanuit Jezelf' programma, ook wel Personal Training. Met behulp van dit programma zijn er al meer dan 250 mensen succesvol afgevallen zonder dieet, maar met een blijvende verandering in zijn/haar levensstijl.

Meer weten over Fit4all?!

Kom gerust eens langs om even kennis te maken, meer informatie te vragen of gewoon even rond te kijken. Tijdens de openingstijden staan we u graag te woord. Contact ons door te bellen of te mailen via 0343-431111 of fit@fit4all.nl

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »