Marga van Meeuwen

Yogadocent
Pilatesinstructrice

Gespecialiseerd in:

Yoga en Pilates

Bijzonderheden:

Passie voor Yoga en Pilates

Sport:

Yoga, Pilates, Bodyshape, Fitness


Even voorstellen...

Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Fit4all als yogadocent. In 2020 is daar pilates bijgekomen. Al jaren ben ik een fanatiek beoefenaar van yoga en volgde lessen bij o.a. Fit4all. Op een gegeven moment besloot ik een opleiding tot yogadocent te volgen om meer verdieping, achtergrond en inzicht te krijgen in de yogafilosofie. Yoga is zoveel meer dan alleen houdingen.

Na het behalen van mijn diploma ben ik als invaller bij Fit4all begonnen. En zo kwam van het een het ander en nu sta ik voor de groep met heel veel plezier.

Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij mij een les volgt zich op zijn/haar gemak voelt, er geen competitie is, maar dat lekker (intensief) bezig kunnen zijn het belangrijkste is en dat de sfeer ontspannen is. Lachen mag altijd.   

Verder zijn mijn hobby’s Yoga, yoga en yoga, Pilates, ontwerpen van logo’s etc, kalligraferen, lezen, netflixen, theaterbezoek en culinaire uitjes.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »