Stan Onink

Sportinstructeur


Gespecialiseerd in

Fitness

Bijzonderheden

Jongste lid van ons team

Sport

Voetbal en Fitness

Even voorstellen...

Mijn naam is Stan Onink en kom uit Leersum. Ik ben begonnen als stagiair bij Fit4all, dit deed ik voor de opleiding sport en bewegen in Ede. Halverwege mijn stage ben ik gaan werken voor fit4all als sportinstructeur. Ik ben deze opleiding begonnen door mijn passie voor sport en krachttraining.

In september 2022 ben ik beginnen aan de opleiding Fysiotherapie in Nijmegen en hoop dit vak hierna nog lang met veel plezier te beoefenen. Ik vind het leuk om met mensen te werken en mensen te laten bewegen. Naast mijn opleiding en werk bij Fit4all doe ik ook aan voetbal. Dit doe ik op dit moment in de JO19-1 bij HDS in Leersum. Ook ben ik ongeveer 5 keer per week te vinden in de sportschool.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »