Ruud Onink

Oprichter
Fysiotherapeut
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Schouder, (Sport) Revalidatie, Medical Taping, Valpreventie

Bijzonderheden:

Fysiotherapeut Nederlandse Volleybalploeg (1996-2004) en tijdens de Olympische Spelen in Athene (2004)

Sport:

Spinning, Mountainbiken

Even voorstellen...


Fysiotherapeut en sport instructeur bij fit4all wijk bij Duurstede  Ik ben in 1992 afgestudeerd op de academie voor fysiotherapie te Arnhem. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij de topsport fysiotherapie van Richard Smith in Amsterdam.

In 1995 ben ik zelfstandig fysiotherapeut  geworden van de praktijk Onink en Brakke te Doorn , Cothen Driebergen, Leersum en Amerongen. Nu bekend onder de naam SOMATIC.  Tussen 1996 en 2004 ben ik ook fysiotherapeut geweest van diverse vertegenwoordigende nationale volleybal teams.

In 2004 ben in ook als fysiotherapeut werkzaam geweest tijdens de Olympische Spelen van Athene.  In 2005 ben ik in wijk bij Duurstede Fit4all begonnen met het doel training en fysiotherapie nog beter op elkaar af te stemmen en de kwaliteit van beide te optimaliseren.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »