Roben Schenk

Sportinstructeur

Gespecialiseerd in;

Leefstijl Coach 

Bijzonderheden

Voetbalspeler SVL 1

Sport

Voetbal & Fitness


Even voorstellen...

Mijn naam is Roben Schenk, wonend in Bunnik bij mijn ouders en voetballer bij SVL 1. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sportkunde met de minor aangepast sporten.

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij Fit4all in Langbroek en ben ik actief als sportinstructeur in de fitness, maar geef ik ook in de zomerperiode de bootcamp lessen. Naast Fit4all werk ik ook nog bij de Albert Heijn in Bunnik, maar dat wil ik na mijn studie afbouwen om mijzelf meer te focussen op mijn toekomst.

In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met sport. Zo voetbal ik drie keer in de week bij SVL en probeer ik daarnaast nog twee keer in de week naar Basic Fit te gaan om wat stoom af te blazen. In het weekend ben ik graag met mijn vrienden om gezellig wat te kletsen onder het genot van een drankje


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »