Nick Schottert

Personal Trainer
Sportinstructeur

 

Specialisme

Bijzonderheden

 
Sport

Voetbal

 

Even voorstellen...


Mijn naam is Nick Schottert (23) en ik woon in Wijk bij Duurstede. Ik ben nu een aantal jaar werkzaam bij Fit4All. Ik werk op onze locatie in Wijk bij Duurstede en in Langbroek. Momenteel volg ik de HBO opleiding fysiotherapie, 3e jaars. Hiervoor heb ik de MBO opleiding Sport en Bewegen gevolgd in Amersfoort. Hier heb ik de specialisatie fitness gekozen, en meerdere diploma’s behaald. Onder andere Group-training en Personal Trainer. Doormiddel van deze combinatie is Fit4All de ideale plek om te werken en veel te leren.

Ik heb altijd al veel interesse gehad voor het menselijk lichaam en het functioneren daarvan. Dit heeft me ook helpen besluiten te kiezen voor de opleiding fysiotherapie. Ik heb verschillende stages gelopen bij sportscholen en fysiotherapeuten, hierdoor denk ik nog steeds dat ik de juiste beslissing heb genomen. Met mensen werken vind ik erg leuk en ook ze in een betere versie van zichzelf de sportschool te zien verlaten.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij SVL, momenteel in het 2e elftal. Ik geef ook training bij SVL aan de junioren (team 017-1). Dit vind ik erg leuk om te doen, hierdoor heb ik ook mijn TC3 diploma behaald bij SVL. Ik heb hier veel van geleerd wat ik toe kan passen met mijn trainingen en sommige dingen ook op mijn werk. In mijn vrije tijd vind het leuk om met vrienden te zijn en leuke dingen met hun te doen. Ik ben altijd in voor een feestje!


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »