Mironne de Groot

Front & Backoffice

Gespecialiseerd in:

Administratie

Bijzonderheden:

“Stille” Kracht binnen Fit4all

Sport:

Fitness, Cross Core, Mountainbiken en wielrennen

Even voorstellen...

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Fit4All. De werkzaamheden die ik doe zijn bijna allemaal administratief. Dit is voor zowel de administratie van de fysiotherapie als de sportabonnementen.

90% van mijn werkzaamheden doe ik vanuit huis. Omdat ik hier het contact mis met mijn collega’s maak ik ook deel uit van het balieteam. Natuurlijk kom ik ook bij Fit4All om te sporten. Dit is ook een liefhebberij van mij. Mijn favoriete uurtjes zijn Fitness en Crosscore. Verder vind ik het heerlijk om met mooi weer leuke tochten te maken met de mountenbike of de wielrenner.

Mijn overige hobby’s bestaan uit tuinieren, winkelen, leuke dingen doen met mijn gezin en reizen.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »