Lisette Martens

Frontoffice
Sportinstructeur 

  • Spinning
  • Fitness Plus
  • Senioren Circuit

Gespecialiseerd in:

Spinning

Bijzonderheden:

Verslaafd aan sporten

Sport:

Wielrennen, Mountainbike & Hardlopen

Even voorstellen...


Sinds een aantal jaar fanatiek aan het sporten. De reden om met spinning® te beginnen was, dat ik met mijn partner mee wilde gaan wielrennen. Mijn conditie was echter zo slecht dat als hij was warmgefietst, ik al aan mijn tax zat. Dus ging ik mee naar Fit4all om mezelf 2x per week op de Spinning®bike te settelen. 

In het begin vond ik het echt niet leuk, totdat ik merkte dat mijn conditie in rap tempo verbeterde. Ik wilde meer...ja ja en toen begon het. Voor ik het wist was ik bijna elke Spinning®les aanwezig. Toen dit begon op te vallen is mij gevraagd of ik het zag zitten om de opleiding te gaan doen om als collega les te gaan geven.

Daarvoor moest ik toch nog een drempeltje over. Maar eenmaal uit de twijfelfase de Spinning®schoenen aangetrokken en de opleiding gaan volgen. Na met vlag en wimpel te zijn geslaagd ben ik nu enthousiast aan het werk bij Fit4all!

In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets. Heerlijk kilometers maken en genieten van de omgeving. Bij slecht weer pak ik de mountainbike of trek ik mijn loopschoenen aan. Heerlijk buiten zijn, i love it!

Ik hoop u snel een keer te zien bij Spinning®!


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »