Glenn van Tilborg

Fysiotherapeut
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Orthopedische Revalidatie

Bijzonderheden:

Is gecertificeerd Personal Trainer

Sport:

Fitness, Mountainbiken en Wielrennen

Even voorstellen...

Mijn naam is Glenn, 31 jaar en ik woon in Culemborg. Per 1 november 2020 ben ik werkzaam bij fit4all. Ik werk bij fit4all als fysiotherapeut en daarnaast geef ik de lessen cross core en senioren fit.

In 2020 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de internationale hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein. Tijdens de opleiding heb ik de minors sportmassage en manueeltherapie gevolgd.

Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik eerst MBO sport en bewegen gestudeerd aan het MBO sport college te Utrecht. Dit was een 4 jarige opleiding. Hier heb ik onder andere fitvak A, B en NASM personal training gevolgd.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik fitness, mountainbike en wielren. En vind ik het interessant om dingen te lezen over voeding en leefstijl.

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »