David Bouwmeester

Eigenaar
Fysiotherapeur
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Schouder, Algehele revalidatie, Hartrevalidatie, Stress & Burnout klachten, Inspanningsdeskundige

Bijzonderheden:

Ervaringsdeskundige voorste kruisband reconstructie en revalidatie

Sport:

Wielrennen, Schaatsen, Fitness

Even voorstellen...

Ik ben in 2011 afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Hierna ben ik werkzaam geweest in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein op de Cardiologie afdeling en hier bij Healthcentre Fit4all in Wijk Bij Duurstede.

Sinds 2012 werk ik hier als full time fysiotherapeut en sportinstructeur, vanaf januari 2016 ben ik mede-eigenaar van Healthcentre Fit4all. Door mijn werkervaring heb ik een brede kennis van pathologieën en revalidatietrajecten ontwikkeld.

Veel voldoening haal ik uit de coachende en begeleidende rol als fysiotherapeut. Het werken met mensen met gecompliceerde klachtenbeelden waarin samen met de cliënt zowel gezocht moet worden naar de juiste coachende rol als naar de juiste therapeutische handeling.

Naast mijn beroep als fysiotherapeut liggen mijn interesses in het leven in een combinatie van sport en ontspanning.
"Door een goede balans van lichaam en geest is het geluk in het leven tastbaar en beïnvloedbaar.”


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »