Chotimah Verbon

Sportinstructeur

  • Dancefit
  • Stepfit
  • Bodystretch
  • Bodyshape
  • Zumba

Specialisme

Dans 

Bijzonderheden

 Mensen enthousiast maken tijdens mijn les, dat is wat mijn werk zo mooi maakt.

 

Even voorstellen...

Hoi!

Mijn naam is Chotima Verbon en ik woon in Zeist. Op 11 jarige leeftijd ging ik naar de Rotterdamse dansacademie en op 16 jarige leeftijd ben ik aangenomen op de Miss Saigon school waar ik werd opgeleid tot understudy. Van 2004 tot 2015 heb ik een dansschool gehad in Wijk bij Duurstede genaamd Bailadora. Verschillende dansstijlen waren te vinden in het programma zoals; Streetdance, tapdans, klassiek ballet en dansmix volwassenen. Vooral dat laatste vind ik erg leuk om te doen bij Fit4all. Ik geef op dit moment Dancefit, Stepfit en Bodystretch.
Aan alle lessen beleef ik veel plezier en dat wil ik graag doorgeven aan de mensen die mijn lessen volgen. Dansen doe ik vanaf mijn 4e jaar en is niet meer weg te denken uit mijn leven!


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »