Brian Barkey

Sportinstructeur

  • Fitness Pplus
  • CrossCore

 

Specialisme

Bootcamp en Crosscore

 

Bijzonderheden

 

Sport

Voetbal en Fitness

 

Even voorstellen...

Ik ben 21 jaar en kom uit Doorn. Ik werk alweer ruim een jaar in dienst van Fit4all na een stageperiode bij Fit4all in Langbroek voor mijn opleiding. Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de Sportacademie Utrecht niveau 4, met als specialisatie Fitvak A. 

Zelf zit ik op Voetbal bij DEV Doorn 1 en ben ik regelmatig te vinden in de fitness. Mijn passie is sporten en daarom ben ik super blij dat ik mijn passie kan overbrengen aan de sporters hier bij Fit4all. 

Je zal mij vaak tegenkomen op de dinsdag en zondag, voornamelijk met Bootcamplessen, Cross Core's of in de zaal. Dat doe ik zowel in Wijk bij Duurstede als in Langbroek.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »