Aline Aalbertsen

Sportinstructeur

  • Hardlopen

Gespecialiseerd in;

Hardlopen

Bijzonderheden

Aline was ons eerste sportlid in Langbroek

Sport

Cross Core, Fitness en Hardlopen

Even voorstellen...

In 2020 heb ik mijn certificaat running coach gehaald bij Aart Stigter, een bekende in de hardloop wereld! Al meer dan 25 jaar heb ik een passie voor hardlopen, graag wil ik deze passie delen.

Voor mij is een training geslaagd als iedereen in de training op zijn eigen niveau mee kan lopen zodat degene met een voldaan gevoel naar huis gaat. Met mijn eigen loopervaring en de kennis die ik in de opleiding heb opgedaan probeer ik iedereen positief te coachen.

Naast het hardlopen heb ik een eigen kapsalon in Langbroek. Zelf sport ik al meer dan 10 jaar bij Fit4all. Dat ik deel uit mag maken van het team van Fit4all maakt het voor mij een compleet plaatje!


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »