Online Reserveringssysteem

Wat is het Online Reserveringssysteem?

Er is niets vervelender wanneer je lekker wilt gaan sporten en vervolgens blijkt dat de zaal of les al vol is! Dat zal jou bij Fit4all Sport niet gebeuren doordat we gebruik maken van een online reserveringssysteem.

Je kan bij Fit4all sporten wanneer je maar wilt, we vragen je alleen dat van te voren even aan te geven. Dit doe je heel eenvoudig door je plek in een gewenste les online te “reserveren”.

Hierdoor verzeker je jouw plaats in de les en voorkom je dat je voor een volle zaal staan. Mocht het ondanks het toegankelijke systeem via je telefoon, desktop of tablet niet lukken. Gewoon even bellen of “reserveren” bij de balie kan ook.

Waarom het Online Reserveringssysteem?

Via het online reserveringssysteem kan je jezelf alvast inplannen in het lesrooster. Hierdoor ben je bij het vast bezoeken van een les en het “reserveren” verzekerd van een plek. Dit geeft je ook de gelegenheid om met jezelf sport afspraken te maken ;)

Je kan daarnaast precies zien welke lessen wat drukker en rustiger bezet zijn. Wat ons tevens in de gelegenheid stelt om bij volle lessen tijdig het lessenaanbod bij te stellen. Zo kunnen we de begeleiding en kwaliteit van jouw training optimaal houden. 

Niet handig met de computer? Je lessen "reserveren" aan de balie of via de telefoon kan natuurlijk ook.

Gratis Proefweek Sporten?

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek door te bellen naar 0343 - 431111, een mail te sturen naar fit@fit4all.nl of via het inschrijf formulier

Je kan dan één week lang ons volledige aanbod aan Fitness en Groepslessen ervaren!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »