Cesar Therapie

Oefentherapie Cesar Wijk bij Duurstede

Oefentherapie Cesar is een behandelvorm die aansluit bij de fysiotherapie van Fit4all. In een behandeling van oefentherapie staat het houding- en bewegingspatroon centraal en de bewustwording daarvan.

Zo kan de oefentherapeut extra en specifieke aandacht schenken aan het houding- en bewegingspatroon tijdens dagelijkse handelingen en/of werkzaamheden. De oefentherapeut is de persoon bij uitstek om u bewust te laten worden van uw houding en voorwaarden te scheppen om klachten in de toekomst te voorkomen.

Oefentherapie Wijk bij Duurstede

Oefentherapie binnen Fit4all

Een belangrijke doelstelling binnen Fit4all is de preventie van nieuwe klachten en/of recidieven. Een verstoord houding- en bewegingsgedrag ligt hier echter vaak aan ten grondslag. Door de aanwezigheid van interne oefentherapie kunnen mensen met een indicatie voor oefentherapie direct doorverwezen worden.

De lijnen blijven hierdoor kort, waardoor bevindingen uit anamnese en onderzoek behouden blijven. Er kan zelfs sprake zijn dat een fysiotherapeut de herstel belemmerende factoren al heeft opgeheven om de verder bewustwording en zelfmanagement over te dragen aan de oefentherapeut.

Wanneer een behandeling met Oefentherapie Cesar?

Voornamelijk mensen met chronische of recidiverende klachten waarbij de grondslag ligt vanuit het lichaamsbewustzijn en verstoord houding- en bewegingsgedrag komen in aanmerking voor oefentherapie.

Voorbeelden van klachten die een indicatie geven voor oefentherapie zijn o.a.;
  • Chronische lage rugpijn
  • Chronische nekpijn
  • Spierspanninghoofdpijn
  • RSI / KANS klachten
  • Verstoorde lichaamshouding

Direct afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0343 - 431111 of neem contact op via fit@fit4all.nl
Een afspraak kan vaak al plaatsenvinden binnen 24 uur na aanmelding!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »