Sporten in Wijk bij Duurstede

Sporten in Wijk bij Duurstede bij Fit4all

Sporten in Wijk bij Duurstede onder professionele, deskundige en enthousiaste begeleiding in een persoonlijke sfeer doe je bij Fit4all Sport. Daarnaast heeft Fit4all het grootste aanbod van sportlessen in Wijk bij Duurstede.

Het grote voordeel van onze lessen is dat je nooit geweigerd zal worden om deel te nemen aan de les. Door ons online reserveringssysteem kan je jouw les van tevoren vastleggen om zeker te zijn van deelname.

Aanbod van Sporten

Fit4all Sport heeft het grootste aanbod aan fitness- en groepslessen van Wijk bij Duurstede en omstreken. Dit zijn lessen die zowel binnen als buiten worden begeleid onder deskundige begeleiding. De meeste lessen worden gegeven door instructeurs met een ruime medische en/of sport achtergrond.

Daarnaast maken we gebruik van de modernste en beste apparatuur die aansluit bij onze filosofie op sporten & bewegen. Een voorbeeld hiervan zijn onze Kinesis wanden in de Fitness.

De groepslessen van Fit4all kan je vinden in ons rooster. Sportlessen die wij aanbieden zijn onder andere:

Beschikbaarheid Sporten

Door het grote aanbod aan lessen en de ruime openingstijden kan je 7 dagen per week van vroeg in de ochtend tot laat in de avond sporten. Daarnaast weet je altijd of er plek voor je is in de les door ons online reserveringssysteem. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. 

Een ander voordeel van sporten bij Fit4all is dat er altijd medische begeleiding in de buurt is door de aanwezigheid van onze eigen gespecialiseerde fysiotherapeuten (Fit4all Fysiotherapie).

Voor een individuele begeleiding tijdens het sporten en hulp met het bereiken van je persoonlijke doelen kan je binnen Fit4all ook contact opnemen met één van onze Personal Trainers van het Fit vanuit Jezelf programma.

Voordelen van Sporten bij Fit4all

Nog even alle voordelen van Fit4all Sport op een rijtje:

We hebben alleen de meest simpele abonnementen en tarieven. Er is namelijk alleen een maandelijks abonnement die ook maandelijks opzegbaar is. Je zit dus niet vast aan een lang contract! Als je eenmaal bij Fit4all gaat sporten denken we namelijk dat je weinig redenen zult hebben om op te zeggen.

Sporten in Wijk bij Duurstede proberen?

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of neem contact op via ons contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness- en groepslessen ervaren!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »