Kim van Basten

Fysiotherapeut
Sportinstructrice

Gespecialiseerd in:

Neurologische revalidatie

Bijzonderheden:

Daarnaast ook Dierenfysiotherapeut en chiropractor voor paarden

Sport:

Paardrijden, Dansen en Pilates


Even voorstellen...

Sinds het allereerste begin ben ik werkzaam als sportinstructrice bij Fit4all. In 2006 ben ik begonnen als fysiotherapeut. Ik heb de post hbo-opleiding Fysiotherapie voor Dieren gevolgd en in 2013 heb ik mij een periode volledig gericht op de revalidatie, training en behandeling van paarden.

Hiervoor heb ik nog de extra specialisatie chiropractie voor paarden gevolgd. Echter ben ik al die tijd als invalkracht werkzaam gebleven en heeft de persoonlijke aandacht en het een op een begeleiden van mensen altijd mijn interesse gehouden. Na het behalen van mijn BIG Herregistratie cursus heb ik mijn werkzaamheden als fysiotherapeut binnen Fit4all weer opgepakt. Ik werk met name in onze vestiging in Langbroek en houd me veel bezig met neurologische revalidatie.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd bij en aan mijn eigen paardjes en dans ik een avond in de week.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »