Joey Heijnen

Master Manueel Therapeut
Fysiotherapeut
Sportinstructeur

  • Fitness Plus
  • CrossCore


Gespecialiseerd in:

Sport- en orthopedische revalidatie en revalidatie bij een schouder- of knietrauma

Bijzonderheden:

Ervaringsdeskundige in voorste kruisband reconstructie. Stage gelopen bij FC Utrecht

Sport:

Hardlopen

Even voorstellen...

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij Fit4all Fysiotherapie & Sport en in 2011 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. In 2019 heb ik met succes mijn Masteropleiding in de Manuele Therapie afgerond.

Als één van de ‘’oudgediende’’ help ik u graag bij het verhelpen van uw klachten aan het bewegingsapparaat. Maar ook voor klachten als hoofdpijn en positieduizeligheid kunt u bij mij terecht.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren, zowel in de praktijk als door scholing, veel kennis en ervaring opgedaan in de revalidatie van orthopedische aandoeningen aan de knie, schouder en heup. Ook bij (complexe) traumagerelateerde klachten aan de knie en schouder help ik u graag.

Voor mij staat een heldere en duidelijke communicatie centraal. Hierbij geef ik graag uitleg over de aard en wijze van omgaan met de klacht, bespreken we onzekerheden en maken we samen een plan tot herstel. 


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »