Jeffrey Verhagen

Fysiotherapeut
Personal Trainer
Sportinstructeur 

  • Fitness Plus
  • Senioren Fitness
  • Cross Core

Gespecialiseerd in:

Fitness

Bijzonderheden:

Voetbaltrainer Jeugd SVL, Personal Trainer.

Sport:

Voetbal, Fitness

Even voorstellen...

Mijn naam is Jeffrey Verhagen (21) en ik woon in Langbroek. Ik werk sinds 2017 sinds bij Fit4all. Na mijn stage, eerst een jaar in Wijk bij Duurstede en nu in Langbroek. Daarbij werk ik sinds afgelopen zomer een aantal uur zelfstandig in de fitness en geef ik af en toe crosscore lessen op de zondag ochtend.

Ik volg de opleiding Fysiotehrapie aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel zit ik in het derde jaar. Mede door mijn ervaring met eigen blessures ben ik geïnteresseerd geraakt in dit beroep.

Ik haal erg veel energie uit training geven aan klanten als je samen met de klant op welke manier dan ook progressie boekt. Daarbij zijn er bij Fit4all ook veel sporters die revalideren van een blessure en daar kan ik nu al veel van leren voor het vervolg van mijn studiekeuze.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij SVL in het 2e en geef ik training aan de O-19-1 waar ik vorig seizoen mijn TC3 diploma heb behaald. Daarnaast ben ik 2 tot 3 keer te vinden in de sportschool. In het weekend vind ik het gezellig om met wat vrienden bij elkaar te zijn en een drankje te drinken.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »