Franca Vos

Fysiotherapeut
Bekkentherapeut i/o
Sportinstructeur 

  • Fitness Plus
  • Senioren Circuit
  • Pilates

Gespecialiseerd in:

Revalidatie & Krachttraining

Bijzonderheden:

-

Sport:

Fitness & Krachttraining

Even voorstellen...

In september 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn opleiding en stages merkte ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht is tijdens het herstellen van een blessure/sporten. Vanuit mijn omgeving hoorde ik meerdere positieve verhalen over Fit4all die dit aanbied en wist ik dat ik na mijn afstuderen graag hier zou willen werken. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeute en sportinstructrice in Langbroek.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, waar ik fanatiek aan krachttraining doe. Ook houd ik mezelf bezig met informatie zoeken over fysiotherapie, (kracht)training en voeding om mijzelf te blijven ontwikkelen. 

Voor mij is sporten en bewegen een goede uitlaatklep, dit is één van de redenen dat ik mensen graag help tijdens het sporten en/of hun revalidatietraject.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »