Bea Bloemheuvel

Sportinstructrice

Gespecialiseerd in:

Aerobics

Bijzonderheden:

Ik ben medewerker van het allereerste uur en doe het nog steeds met veel plezier!

Sport:

Aerobics, wandelen, fietsen.

Even voorstellen... 

In 1989 ben ik in Wijk bij Duurstede komen wonen en ben ook gelijk daar gaan sporten. In 1991 ben ik zelf gaan lesgeven en heb sindsdien diverse cursussen gedaan om het vak te leren en bij te blijven.

Het lesgeven bij Fit4all doe ik als hobby naast mijn reguliere baan als letselschaderegelaar. Dat doe ik vier dagen per week. De beide banen hebben gemeen dat het gaat om mensen en daar ligt mijn ambitie.  Ik wil mensen helpen en enthousiasmeren.  Door goed te luisteren naar de mensen kun je de juiste dingen voor ze doen.

Ik vind het belangrijk dat de mensen die bij mij komen lessen zich op hun gemak voelen, lekker intensief bezig kunnen zijn en dat er ook gelachen wordt!   

Ik ben getrouwd met Henny en wij beiden reizen graag. Verder zijn mijn hobby's lezen, koken en fotograferen.
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »