Bastin Hofman

Eigenaar
Fysiotherapeut
Master Manueel Therapeut
Master Psychosomatiche Fysiotherapie
Sportinstructeur 

Gespecialiseerd in;

Wervelkolom, Dry Neelding, COPD en (sport)Revalidatie

Bijzonderheden

Ervaringsdeskundige voorste kruisband en laterale enkelband reconstructie.
Oprichter en eigenaar www.lagerugpijnfysio.nl

Sport

Voetbal & Fitness


Even voorstellen...

Ik ben sinds 2006 ben werkzaam als afgestudeerd fysiotherapeut bij Healthcentre Fit4all. Sinds 2011 ben ik tevens werkzaam als Manueel Therapeut na het afronden van de Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort.

Mijn werkzaamheden bij Fit4all bestaan naast het werken als Fysiotherapeut en Manueel Therapeut uit het begeleiden en geven van trainingen. Trainingen zoals Fitness Plus, Cross Core en Pilates behoren tot mijn taken binnen Fit4all.

Ik haal mijn voldoening uit mijn werk door samen met mensen hun belemmeringen en beperkingen te overwinnen. Waardoor een ieder kan doen wat hij of zij wilt zonder daarin beperkt te worden. Iedereen heeft zijn eigen doelstellingen wat het werk voor mij gevarieerd, afwisselend en uitdagend houdt!

Zelf ben ik sportief actief bij voetbalvereniging S.V.L. te Langroek. Ik speel daar in het eerste elftal wat momenteel uitkomt in de 1e Klasse KNVB. Daarnaast vindt ik het fijn om mijn lijf te fit te houden door middel van fitness, hardlopen en af en toe wat Power Yoga wat ik gemiddeld twee keer in de week doe.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »