Daan ten Heuvel

Fysiotherapeut
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in;

Inspanningsfysiologie, training bij sporters en training bij hart-, long- en oncologische patiënten

Bijzonderheden

Ex-topjudoka

Sport

Judo, krachttraining en triatlon


Even voorstellen...

Mijn naam is Daan ten Heuvel, ik kom uit Wijk bij Duurstede en ben dagelijks bezig met sport. Dit begon al vanaf een jonge leeftijd met judo, waarbij ik uiteindelijk het Nederlands team op Papendal heb gehaald. Nu ben ik geen topsporter meer, maar nog wel betrokken bij de sport door judoles te geven aan kinderen. Zelf probeer ik ook nog aan judo te doen, wat ik combineer met krachttraining en duursporten. Mijn hobby’s wisselen per seizoen, in de zomer doe ik graag aan watersporten zoals zeilen en surfen, in de winter sta ik het liefst op een paar ski’s of een snowboard in de bergen van Oostenrijk.

Vanaf 2016 ben ik werkzaam bij Fit4all. Allereerst als sportinstructeur gedurende mijn opleiding tot fysiotherapeut. Hiervoor ben ik begin 2022 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en meteen aan de slag gegaan bij Fit4all als fysio. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor inspanningsfysiologie gevolgd en mezelf verdiept in de training bij sporters, maar ook bij patiënten met hart, long of oncologische aandoeningen. Wat mijn werk afwisselend en leuk maakt is dat elke patiënt/sporter een andere achtergrond heeft, een ander doel kan hebben en daarmee om een andere aanpak vraagt. Bij Fit4all kun je me tegenkomen als fysiotherapeut, maar ook als sportinstructeur tijdens het geven van groepslessen als Cross Core en Spinning.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »