Jody Keller - 21 weken

Jody Keller          - 21 weken
Nadat ik twee kinderen had gekregen in twee jaar tijd. En een aantal jaren van niet sporten en veel en ongezond eten kon het echt niet meer. Ik paste mijn kleren niet meer, voelde me niet fijn en had weinig energie.

Het was tijd om er wat aan te gaan doen. Ik zag elke keer mooie resultaten van Fit vanuit jezelf voorbijkomen op Facebook. Ik moet zeggen, ik was vrij sceptisch maar ik dacht ik ga het gewoon proberen.

Dus na mijn verhuizing in december 2015 ben ik in januari begonnen. Tijdens mijn intake zei Justin dat het doel was om na de eerste 12 weken tien kilo kwijt te zijn. En ik dacht dat gaat volgens mij nooit lukken.

De eerste trainingen waren zwaar, van mijn conditie en spierkracht was vrij weinig over en het was af en toe puzzelen om drie keer per week te komen. Maar ik vond het ook lekker om weer bezig te zijn. Het eten was door de recepten die ik van Justin had gekregen prima te doen. Lekkere recepten en ik had geeneens honger. Nu ben ik 21 weken verder en super blij dat ik hieraan begonnen ben.

Ik krijg heel veel complimenten over hoeveel ik afgevallen ben. Ik voel me lekker en heb weer energie. Ik merk ook dat ik weer zelfverzekerder ben en voel me gewoon weer vrouw! Ik ben het sporten zelf leuk gaan vinden en ga dus zelf lekker door. Ik had dit allemaal nooit bereikt zonder de trainingen, tips en uitleg van Justin, Yvonne, Jordy en Jordi. Onwijs bedankt!

Jody Keller

Disclaimer: "Dit is een persoonlijke ervaring, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd"
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »