VoetbalFit Trainingen

Wil je Fit blijven tijdens de Zomer(stop)?

Zou je graag buiten, op het voetbalveld willen sporten met voetbalspecifieke oefeningen?

Tijdens de zomerstop bieden we twee maanden lang specifieke voetbalconditie trainingen aan op het voetbalveld. Zodat je fit bent voor het nieuwe sportseizoen, functioneel kan herstellen van blessures of het gewoon lekker vind om buiten voetbalgerichte trainingen te volgen!

VoetbalFit Training

Met gerichte oefeningen voor je conditie, loopvaardigheid, kracht en behendigheid. Specifieke training toegespitst voor het voetbal, gegeven op het voetbalveld. Op dinsdag 19.00 bij DEV en donderdag 19.00 bij SVL gegeven door Fysiotherapeut en Voetbaltrainer (SVL 2) Jeffrey Verhagen.

Heb je een blessure? Dan zijn deze trainingen ideaal om de laatste stap richting een veldtraining of groepstraining. Jeffrey kan je hierin adviseren of neem gerust contact op met een van onze andere fysiotherapeuten te overleggen wat het beste past bij je blessure!

Proberen?

Interesse om VoetbalFit te blijven tijdens de zomer? Probeer het gerust een keer vrijblijvend uit! Meld je aan door te bellen naar 0343-431111, mailen naar fit@fit4all.nl.

Of reserveer de les via het lesrooster (als je al lid bent). 

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »