Gezonde Appel Donuts

Gezonde donuts van appel!

Erg leuk als traktatie en lekker als tussendoortje!

Hoe maak je de donuts?


  • Snijd voor 6 donuts 2 appels in dikke plakken.
  • Met een appelboor of mesje maak je een cirkel in het midden om het klokhuis eruit te halen en de vorm van een donut te krijgen.
  • Smeer met bijvoorbeeld vanille kwark (of andere kwark) de bovenkant van de appeldonuts in.
  • Daarna kan je de appeldonuts versieren. Voor deze donuts gebruikten wij pindakaas (gemaakt van 100% pinda), speculaaskruiden en hazelnootjes.

Variatie tips

Maar wat ook natuurlijk kan om te versieren: honing, kokossnippers, kaneel, rozijntjes en cacaopoeder. Maak er je eigen feestje van!

Met gezonde groet,

Team Fit vanuit Jezelf

Foto van @milo.food (instagram)
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »