Behaal je doelen!

Verander je leefstijl stap voor stap!

''Ik wil afvallen, stoppen met roken, gezonder eten en minimaal 2 keer in de week sporten''. Je leefstijl veranderen is goed, maar let erop dat je niet te veel tegelijk wil doen. Uiteindelijk lukt het niet om je voor elk van deze doelen 100% in te zetten.

Wat kan je wel doen?

Kies één van de doelen uit en begin daarmee. Zorg dat je eerst dit doel behaald, pas daarna ga je verder met de volgende. Stap voor stap zal je uiteindelijk alle doelen behalen, maar geef jezelf dus genoeg tijd.

Heb je 1 doel uitgekozen? Schrijf dan voor jezelf dagelijks op hoe het gaat met het behalen van jouw doel. Zijn er bijvoorbeeld al vorderingen?

Met gezonde groet,

Team Fit vanuit Jezelf

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »